HTML

Kőszegi András

"Egyenesnek kell lenni, nem pedig kiegyengetettnek." (Marcus Aurelius) "Legyünk mi a változás, amit látni szeretnénk a világban." (Mahatma Gandhi)

Friss topikok

Linkblog

KŐSZEGI ANDRÁS - EZ A BRANDING 51 MÁRKÁS BESZÉLGETÉS

2014.05.11. 14:11 Kőszegi András

BT_konyv_nyitott.jpgElőszó

Szuper dolog a digitális világ, de nekem egy könyv az könyv. Ezért az elmúlt 10 évben készült közel 400 szakmai interjúból most 51 márkás beszélgetés belekerült ebbe a könyvbe. Ahogyan megtörténtek, kicsit fésületlenül. 

Követhető értékeket, vállalható szemléletet, a gyakorlatban is használható módszereket tanultam, hiszen elsőkézből hallottam, hogy a legsikeresebb márkák mit, miért és hogyan csinálnak. A különböző piaci szereplők általában a kíméletlen versenyben időben és gondolatban is beszorulnak a saját szektorukba. Ebben a könyvben betekintünk a legsikeresebb márkák életébe, a márkákat építő emberek gondolkodásába,  hiszen a különbözőségük a siker egyik legfontosabb tényezője. A megszólaló márkaépítők gondolatai szektorfüggetlenül hatékonyan segítenek a márkázás valódi lényegének, annak az irányító szemléletnek a megértésében, amivel igazán sikeressé tehetünk egy márkát. 

A beszélgetések résztvevői nem a képzelet szüleményei, hanem valós szakemberek, bár lehet, hogy ma már más márkát képviselnek. Egy biztos. Amit ők akkor mondtak, az még ma is figyelemre méltó és időtálló. Gondolataik arra is remek lehetőséget adnak, hogy akár néhány év távlatából is belelássunk abba, hogy egy-egy komoly stratégia mentén végiggondolt márkakommunikáció hogyan állja ki az idő próbáját. 

Ez a könyv azoknak szól, akik valóban szeretik a márkákat, képesek  fejlődni és szívesen hallgatnak meg márkás gondolatokat.

Kőszegi András

 

ez-a-barnding-ajanlok.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: brand branding márka márkaépítés personal branding személyes márkaépítés Kőszegi András EZ A BRANDING 51 márkás beszélgetés márkainspirátor márkatanácsadó

A bejegyzés trackback címe:

https://koszegiandras.blog.hu/api/trackback/id/tr956150151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása