HTML

Kőszegi András

"Egyenesnek kell lenni, nem pedig kiegyengetettnek." (Marcus Aurelius) "Legyünk mi a változás, amit látni szeretnénk a világban." (Mahatma Gandhi)

Friss topikok

Linkblog

Márkainspirátor

2018.12.18. 12:17 Kőszegi András

Rengeteg tudás és lehetőség bújik meg a magyar vállalatokban és vállalkozásokban. Mégis, az egyik legnagyobb deficit Magyarország gazdasági fejlődésében az erős magyar márkák hiánya.

A márkák történeteiben ott vannak az emberek, hiszen a márkákat emberek építik. Közös bennük, hogy a maguk területén kiemelkedőt alkotnak és akár maguk is márkaértékkel bírnak. 

Aztán egyszer csak eljön a pont, amikor elakadnak és szükségük lesz inspirációra, egy inspirátorra, hogy létrehozzanak egy erős márkát, vagy akár a meglévő márkájukba életet leheljenek, új pályára állítsák.


ka-markainspirator.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: kommunikáció branding márka márkaépítés Kőszegi András márkainspirátor

A bejegyzés trackback címe:

https://koszegiandras.blog.hu/api/trackback/id/tr8814498116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása