HTML

Kőszegi András

"Egyenesnek kell lenni, nem pedig kiegyengetettnek." (Marcus Aurelius) "Legyünk mi a változás, amit látni szeretnénk a világban." (Mahatma Gandhi)

Friss topikok

Linkblog

KŐSZEGI ANDRÁS A MÁRKAÉPÍTÉSRŐL A CARRIE.HU OLDALON - INTERJÚ

2020.10.02. 17:57 Kőszegi András

Tomkó Bori főszerkesztő kérdezett, a márkaépítésről beszélgettünk.

"Ma már minden terméket nagyon gyorsan le lehet másolni és le is másolják. Így már termék a termékkel nem nagyon tud versenyezni, mert minden tök egyforma. Már sokkal inkább számít az emberek fejében, hogy te mint vállalat, vagy annak a vezetője mit képviselsz a világban, milyen értékek mentén működsz és működteted a vállalatodat. A fenntarthatóság nem azt jelenti, hogy adományozol, hanem hogy a stratégiád része, hogy a működésed minden részletében figyelsz arra, hogy hogyan tudjuk majd a holnapot is együtt, jól megélni. És egy társadalmi kampányon vagy hozzáálláson keresztül lehet megmutatni igazán magunkat, az emberek pedig ehhez tudnak kapcsolódni. Azzal viszont szembe kell nézni, hogy a döntésekhez nem elég a pénz, ehhez leader típusú emberek kellenek, akár egy nagyvállalatban, akár egy helyi kisvállalkozásban, akár a személyes életünkben."

Itt tudod elolvasni: 
http://carrie.hu/riport/egy-jo-otlet-es-egy-logo-meg-keves-a-sikerhez-interju-koszegi-andras-markatanacsadoval/

ka-colors-kicsi.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: brand branding márka márkaépítés personal branding személyes márkaépítés Kőszegi András carrie.hu márkainspirátor onBRANDS márkatanácsadó Tomkó Bori

A bejegyzés trackback címe:

https://koszegiandras.blog.hu/api/trackback/id/tr1316225036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása